Besplatna dostava e-cigareta, e-tekućina i ostalog pribora za puffkanje!

Po prvi puta u Hrvatskoj dostavu e-tekućina, e-cigareta, grijača, pa čak i modova, vrši stručna osoba!

Dostavu naručite na 095 456 9872 svakim danom od 07:00-03:00

Dostava trenutno samo na području grada Zagreba

Ovaj novitet na hrvatskom tržištu odgovor je na brojne upite naših korisnika. Sa Puff-Puff dostavom dobivate više, jer dostavu vrši stručna i iskusna osoba koja će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz e-cigarete i parenje općenito.

Svi smo se našli u situaciji da smo izašli van i shvatili da nemamo dovoljno etekućine! Koliko puta nam se samo dogodilo izgaranje grijača u trenutku kada nismo blizu dućana ili kada je dućan već zatvoren. Svatko je osjetio tu frustraciju i bespomoć barem jednom. Od danas više niste bespomoćni!

Nazovite nas na 095 456 9872 i naručite sve što vam je potrebno za bezbrižno uživanje u ecigareti!

Pregledajte naše stranice, odaberite svoju omiljenu etekućinu (ili se odvažite na isprobavanje nove), pronađite novu bateriju ili čak cijeli mod i nazovite nas odmah! Naš brzi i stručni dostavljač već juri prema vama!

Dostavu e-tekućina, e-cigareta i ostale opreme za parenje vršimo svakim danom od 07:00 do 03:00.

Dostavu vršimo na području grada Zagreba i besplatna je za naručenu robu čija vrijednost prelazi 75kn, a od 23:00 do 03:00 dostava je besplatna za narudžbe veće od 100 kn.

U slučaju hitne dostave (garantirana dostava unutar 60 minuta), ista se naplaćuje 25kn bez obzira na vrijednost naručene robe.

TOP

Morate imati više od 18 godina za ulaz na stranicu.

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (kolačića).